juli 8th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090708_1.jpg
Idag har vi varit mycket på lekterapin. Vet inte om det blir dygnet-runt-dropp igen efter nästa cytostatika (de kollade njurarna idag men svaret har inte kommit) så det gäller att njuta av att inte behöva släpa med droppet. Vi passar framförallt på att gå på många promenader.

http://juliak.se/blog/upload/090708_3.jpg
Ute är det också kul. Det är inte så bra att vara för mycket i solen när man får cellgift så det är skönt att det är lite moln på himlen (är vi nog de enda som tycker såhär i semestertider ;)).

http://juliak.se/blog/upload/090708_2.jpg
I lekstugan.

http://juliak.se/blog/upload/090708_4.jpg
På eftermiddagen kom farmor, Hasse, Markus och Madeleine och hälsade på. Vi tog en promenad in till centrum och sen lekte vi.

http://juliak.se/blog/upload/090708_5.jpg
Julia har varit lite hos sin faster Johanna, när jag hade hämtat henne åkte vi och handlade lite och sen åt vi god mat. Hon är fortfarande förkyld men snart måste hon ju bli bra så hon kan träffa Thea. Det känns så mycket lättare när man är med Thea så det är så typiskt att hon blev förkyld. Hon fick bli tröstad med sin favoritmat.

Imorgon ska Thea bli sövd igen och få cellgift i ryggmärgsvätskan.

Kramar från Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juli 8th, 2009 at 22:29 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>