juni 13th, 2009

Thea blev först bättre efter hon fått penicillin mot sin halsfluss men på helgen blev hon sämre igen så i måndags åkte vi tillbaka till sjukhuset och då blev hon inlagd. Vi kom hem igår (fre). De kunde inte hitta vad det var för fel, hennes första crp (infektionsvärde) var så högt så deras mätare inte kunde visa det. Andra dagen var det 290 vilket också är jättehögt. De gjorde alla möjliga undersökningar men det är fortfarande en gåta vad felet var, kan ha varit fortsatt halsfluss (utan streptokocker) eller lunginflamation (utan sympom) men nu är hon pigg igen iallafall.

http://juliak.se/blog/upload/090609_2.jpg
Vi kom till akuten på eftermiddagen och klockan 5 på morgonen var de färdiga med de första undersökningarna så vi fick sova. Här sitter den stackars Thea på pottan mitt i natten för de behövde urinprov, hon var så söt så jag var tvungen att ta en bild.

http://juliak.se/blog/upload/090610_1.jpg
Onsdag och clownronden kom och Thea tyckte det var helt fantastiskt och pratade (tecknade alltså) om dom hela dagen. Så underbart att de finns. Man kan stödja dom på PG 103 34 63-9.

http://juliak.se/blog/upload/090610_2.jpg
De gjorde en ballonggirlang till henne :)

http://juliak.se/blog/upload/090610_3.jpg
Ett bad när hon hade blivit piggare. Hon fick en allergisk reaktion penicillinet hon fick på sjukhuset så hon blev prickig och rödflammig. Här har det lagt sig rätt mycket för hon fick kortisondropp. Vi ska gå på pricktest för att få reda på vilken sort eller substans hon är allergisk mot.

http://juliak.se/blog/upload/090611_1.jpg
Tiger får mat.

http://juliak.se/blog/upload/090611_2.jpg
Mot slutet av veckan gick det riktigt bra när de skulle sätta dropp mm, men i början började hon gråta tom är städerskan kom in :(

http://juliak.se/blog/upload/090611_3.jpg
Hon fick presenter och teckningar från dagis, så jättegulligt av dom!

”>” />
En liten film från när vi är i kirurghuset och Thea har fått lugnande medicin för att de ska göra ultraljud och kolla blindtarm och andra organ. Det var som om hon vore full och tittade på sina händer och skrattade osv :lol:

För drygt två månader sen skrev jag vilken tur vi haft som besökte akuten (med Julia den gången) för första gången. Sen dess har vi ringt ambulans en gång och varit på akuten tre gånger. Så nu är det slut med sånt ”skryt” här på bloggen, haha.

Ha en fortsatt skön helg!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, juni 13th, 2009 at 22:04 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>