juni 21st, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090620_1.jpg
Thea blev sämre igen så det blev att åka tillbaka till sjukhuset. Så där har vi firat midsommar. MEN vi har fått lite svar på vad som är fel! Hon har något som heter körtelbuk. Det är en virusinfektion där lymfkörtlarna i magen sväller upp och man har riktigt ont. Det finns ingen behandling utan det ska gå över på en eller ett par veckor. Smärtan är lik den vid blindtarmsinflamation så innan det fanns ultraljud opererade man många i onödan. Sen är stackaren även väldigt förstoppad högt upp i magen, hon blev röntgad och där såg de det. Hon har även högt crp igen men det vet vi fortfarande inte vad det är för infektion (man får inte högt crp av virusinfektion utan hon har även en bakterieinfektion). Hon får antibiotikadropp. Idag har vi varit hemma under dagen men vi ska sova där några nätter till för att få behandling morgon och kväll mot förstoppningen och infektionen.

http://juliak.se/blog/upload/090620_2.jpg
Vi fick en ultraljudsläkare som var helt fantastiskt bra. Ola hette han. Hon gjorde motstånd i början men märktes att Thea kände sig trygg för hon somnade.

http://juliak.se/blog/upload/090620_3.jpg
Mammas lilla guldklimp!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, juni 21st, 2009 at 17:31 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>