juni 30th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090630_2.jpg
Idag kom värsta beskedet hittills…de misstänker leukemi… Vi har frågat om det innan för hon har många av symtomen men de vita blodkropparna har inte uppfört sig så, har de sagt. Men nu gör de det. Hon har nästan inga vita blodkroppar alls (0,1 miljarder/l) och då blir man väldigt infektionskänslig så hon fick börja med antibiotika idag igen, 4 ggr/dag nu.

Man har ökad risk för leukemi om man har Downs syndrom, 1% av barnen får det innan de fyllt fem. Men man svarar även bättre på cellgifterna och har en ökad överlevnadschans.

Det blir ryggmärgsprov antingen imorgon eller på torsdag. Hon ska även göra en helkropps-CT i Lund och om hon får tid till den på torsdag så gör de ryggmärgsprovet samtidigt så slipper hon sövas två gånger. Annars blir det imorgon. Usch va jobbigt detta är…alla får hålla sina tummar.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, juni 30th, 2009 at 21:46 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>