juni 29th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090629_1.jpg
Julia och mamma är så gulliga och mms:ar vad de gör så jag inte missar något :) Bl a denna bilden fick jag idag, Julia hade fått en sköldpadda.

Theas crp gick upp idag igen, till 184 :( Hon har fått en ny läkare nu och han tyckte inte ryggmärgsprov var prio ett så det slipper hon nu. Vi har varit på lungröntgen idag och senare i veckan ska det bli hjärtultraljud för att kolla om hon har någon infektion även där. Vi ska göra uppehåll med antibiotikan för att se vad som händer då och hon ska få starkare smärtlindring. Usch va jobbigt att hon inte blir frisk, nu har hon varit sjuk i över 4 veckor, bara varit pigg några dagar under den tiden :(

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, juni 29th, 2009 at 21:53 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>