juni 25th, 2009

Äntligen har de hittat det sista (förhoppningsvis) felet, Thea har en lågt sittande lunginflammation. Hon har inga symtom och det syntes inte på vanlig röntgen så det var nog inte det lättaste att hitta. Hennes crp är 190 (350 för fyra dagar sen och 290 för två dagar sen) så det är på väg ner. Skönt att äntligen veta, nu ska hon bara bli frisk också.

http://juliak.se/blog/upload/090625_1.jpg
Julia tog ett kvällsdopp idag. Vi har köpt en badtermometer och den visade 16 grader. Brrrr.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juni 25th, 2009 at 22:46 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>