juni 26th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090626_2.jpg
Thea har varit lite piggare idag, en stund mitt på dagen iallafall. Men läkaren är inte nöjd med hur hon mår så har det inte blivit förändring till på måndag så ska de göra ett ryggmärgsprov. De har satt in ytterligare en antibiotikasort from idag så jag tycker det finns hopp om att hon slipper. Nu ska vi komma hit kl 16 på eftermiddagen också så det blir lite mer körande.

http://juliak.se/blog/upload/090626_1.jpg
Stackars Julia vars sommarlov inte har varit det roligaste hittills :( Men idag åkte hon till mormor vars semester har börjat nu. Har redan fått rapport om att Julia har fått ljusa slingor i sitt hår, så där har hon det toppen :)

Trevlig helg!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, juni 26th, 2009 at 20:03 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>