maj 14th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090514_1.jpg
Det är denna som är den Franska, ljusblå lite runda saken! Den är så otroligt söt och fin och bra att köra, jag både skrattade högt (jag körde själv alltså :roll: ) och grät lyckotårar när jag körde hem med den :). Jag har aldrig haft en så fin bil innan. Och det är precis en sånhär i just denna färgen som jag, när vi pratat bilar, ett bra tag har tyckt är den sötaste bilen som finns! Adrian tyckte de var lite dyra för en så liten bil men så överraskade han mig med en ändå! Min gulleplutt! Det är en Citroën C3 förresten. Etta åka och handla mjölk nästa gång!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, maj 14th, 2009 at 21:09 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Överraskningen”

Frida Says:

Vilken söt och fin bil, lite som en karamell!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>