maj 10th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090509_2.jpg
Thea var lite piggare igår så vi tog en runda med bilen. Vi har fått några adresser dit marktegelföretaget har levererat tegel, det är två olika färger vi tvekar mellan och vi ville se hur de ser ut när de legat ett tag. På de två första ställena såg vi inget tegel, det kanske var lagt inomhus eller har det inte lagts där det levererades. Men på tredje stället fick vi se detta tegel, den varianten med lite färgskiftning åt det blålila hållet. Det var inte vårt förstaval egentligen men det var väldigt snyggt och ser lite äldre ut än den andra varianten. OCH…

http://juliak.se/blog/upload/090509_1.jpg
…de hade beställt 3,5 pall för mycket av det, precis vad vi behöver och kanske är det till salu! Huset hade bytt ägare för bara nån vecka sen och den gamla ägaren hade sagt att han skulle hämta det men det verkar troligt att han hellre säljer det. Vi får se hur det går men när vi redan fastnat för marktegel upptäckte vi att det inte var någon billig historia (540 kr/kvm) så det hade ju varit trevligt att göra ett klipp :)

Thea fortsatte att vara ganska pigg så vi gick till Frida & co på kvällen men då fick hon feber igen och hosta har hon också fått. Så Thea satt mest i våra knän, ingen rolig kompis för Frida tyvärr.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, maj 10th, 2009 at 9:35 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>