maj 8th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090508_1.jpg
Thea blev förkyld häromdagen och imorse var hon riktigt hängig och hade feber så vi har varit hemma idag. Jag var hos tandläkaren igår och drog ut en visdomstand…visste redan innan att det skulle bli svårt för det var två rejäla rötter på den. Själva tanden fick hon bort men inte rötterna, så nu är rötterna kvar helt fritt i munnen så att säga :( Tycker man det isar när lite tandhalsar sticker fram så är det inget mot detta ;) De ska opereras ut men de hade ingen tid förrän den 18:e så det är bara att bita ihop…

Trevlig helg önskar Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, maj 8th, 2009 at 18:54 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>