maj 6th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090505_1.jpg
Idag åkte Julia och hennes klass iväg på utflykt med övernattning. De har lånat Malmö Naturskolas hus i Torup. Tyvärr har det regnat idag men nu på kvällen klarnade det upp. Ute har de iallafall varit för de fick inte tillgång till huset förrän mot kvällen till. Hoppas det blir bättre väder imorgon för hur bra man än är klädd är det ju trevligare utan regn.

Själv har jag varit på Karlstadmodellenseminarium idag. Det var jag och Tess som åkte och vi fick en massa inspiration för fortsatt träning och vi fick lära oss en hel del nytt. Mycket trevligt.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, maj 6th, 2009 at 19:47 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>