maj 12th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090512_1.jpg
Idag hjälpte Thea till i köket som så många andra dagar, vi gjorde fläskpannkaka. Sen gick hon och gjorde något annat en stund men kom tillbaka och drog då sin egen stol till vasken. Sen ville hon nog vila benen för hon satte sig ner på ryggstödet…och duns så trillade hon baklänges från stolen med huvudet före ner i golvet :(. Jag stod precis sidan om man hann inte fånga henne :(. Hon blev jätteledsen såklart men efter ett par minuter började hon även se trött ut och hade ögonen lite halvöppna. Jag ringde barnakuten men där kom man inte fram. Ringde sjukvårdsupplysningen men där var 10 min väntetid så det kändes inte aktuellt. Ringde Adrian istället så att han skulle komma hem med bilen så vi kunde åka till sjukhuset. Men när jag hade pratat med honom somnade hon helt (även när jag bar henne) så jag ringde 112 för att höra hur akut det är då. Hon jag pratade med tyckte inte det lät bra så hon skickade en ambulans. Vi har kanske 1 km till ambulansgaraget och 2 km till barnakuten vilket känns super i en sån här situation.

http://juliak.se/blog/upload/090512_2.jpg
När vi kom utomhus piggnade Thea till och ambulanspersonalen sa att det är ok för små barn att somna när de slagit sig, att de blir trötta av att vara ledsna, det behöver inte vara hjärnskakning. Hon hade ju iof inte varit ledsen så länge innan hon började somna men de kollade henne och ringde en läkare och frågade och ingen av dom tyckte vi behövde följa med till sjukhuset. Stackars Adrian fick köra runt lite för först sa jag att han skulle köra hem och sen till sjukhuset och sen hem. Och hur lugnt man än säger ”kör till sjukhuset istället för det kommer en ambulans” så blir man nog rätt stressad av att höra det… Här fick han iallafall krama Thea till slut :) Puh vilken kväll!

Idag är det två personer som ska få vars en kram beamade till sig. En till Anneli för skrivbordsrensardagen och en till Tess för axeln och moppen. Kram tjejer!

Innan idag ringde Adrian och sa att han har köpt något till mig som skullle vara en överraskning men han kunde inte hålla sig. Jag ska få grejen på torsdag, så då kommer det en bild :) Det är en produkt från Frankrike, är ljusblå och lite rund. Fancy ögonskugga? Louis Vuitton väska? Hm vad kan det vara…

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, maj 12th, 2009 at 20:56 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Händelserik dag”

eames stol Says:

eames stol…

Thea och gänget » Blog Archive » Händelserik dag…

botox priser göteborg Says:

botox priser göteborg…

Thea och gänget » Blog Archive » Händelserik dag…

Takläggare Nacka Says:

Takläggare Nacka…

Thea och gänget » Blog Archive » Händelserik dag…

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>