april 26th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090426_1.jpg
Thea dekorerar Adrians födelsedagstårta, den var smarrig :p

http://juliak.se/blog/upload/090425_1.jpg
Vi har beställt gräs till på torsdag men vi får nog skjuta upp det lite för det var lättare sagt än gjort att få underlaget jämt. Det är stenhårt där de kört med grävmaskinerna till exempel. Så det blir att lägga på ett nytt lager jord så det blir lite mer jämt. Någon golfgreen blir det nog inte ändå men man ska iallafall kunna gå med en Gin&tonic i handen utan att snubbla :)

http://juliak.se/blog/upload/layout_240.gif
I fredags var jag på kurs i Lund och lärde mig ”InPrint”. Det är ett program som man kan göra träningsmaterial med. Jag har haft programmet ett tag men det har inte blivit så mycket använt, blir ju lite så när det går snabbare att göra grejor på andra sätt. Men nu kan jag lite mer så jag hoppas det blir mer använt. Eller så är mitt sätt det bästa det vet man ju inte ;)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, april 26th, 2009 at 21:20 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>