april 1st, 2009

Idag har vi haft möte på dagis med rektor, ansvariga pedagoger, specialpedagog och logoped från hab och resurs. Vi skulle framförallt diskutera om Thea ska hänga med sina jämnåriga över på ”stora avdelningen” till hösten. Vi kom fram till att det ska hon göra. De andra som är födda -05 är alla födda på våren så det är ett halvår som skiljer dom åt men det är även 3 st som är födda i början på -06 som ska flytta. Språkligt mm är alla en bra bit före Thea (även om man såklart räknar tecken) men vi kom fram till att hon härmar mycket så det blir nog toppenbra att gå med de som är före. Jag kände mig så positiv och uppåt efter mötet, det är ett superdagis Thea går på (även om teckenutbildningen kunde varit bättre men det skulle hända saker till hösten lovades det).

Satt och googlade efter lite träningsmaterial och hittade denna sidan: Kul i fokus. Det är tips på hur man kan anpassa lekar och spel så att de bättre kan passa barn med utvecklingsstörning. Supermånga bra tips, missa inte den sidan om du har barn av specialmodell :)

Ha en skön första april!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, april 1st, 2009 at 13:35 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>