mars 2nd, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090228_1.jpg
Det är mycket surdegsbakande bland matbloggarna som jag följer så jag blev också sugen på att prova. Ska bli spännande att se hur det blir. Jag satte den i lördags, idag matade jag den med mer vatten och mjöl och imorgon är den färdig (3 dagar tar det), den luktar verkligen syrligt nu =). Sen kan man ha den i kylen hur länge som helst, bara man matar den med mjöl och vatten varje vecka. Jag blir säkert ingen superentusiast men det är kul att prova iallafall.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, mars 2nd, 2009 at 19:16 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>