mars 27th, 2009

Julia har varit sjuk ett par dagar, började med att hon kräkte hela dagen i onsdags och sen fick hon feber på kvällen. Igår eftermiddag var hon lite bättre men inatt blev hon dålig igen. Imorse hade hon jätteont i huvudet och nacken, feber och var fortfarande illamående. Hjälp, hjärnhinneinflamation tänkte jag och efter en koll på nätet och några samtal med sjukvården så bar det iväg till akuten. Som tur är var det inte det och efter vi fått provsvar och några timmars vila fick vi åka hem igen. Varken Julia eller Thea har behövt åka till akuten innan, vilken tur vi haft. Men denna gången var jag riktigt orolig, skönt att det inte verkar vara något allvarligt. Stackars gumman :(

http://juliak.se/blog/upload/090327_1.jpg
Denna fina gubben ritade Thea ikväll!

http://juliak.se/blog/upload/090326_1.jpg
Tess och Thea har varit på några egna små utflykter denna veckan, de har varit på simhallen och lite annat mysigt. Det märks att Tess vet vad som går hem för idag ville Thea inte släppa taget när de skulle säga hejdå :)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, mars 27th, 2009 at 21:26 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>