januari 9th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090109_1.jpg
Thea tecknar i tomteboken på dagis. Den får nog hänga med längre än till tjugondag knut för tomten är verkligen en favorit för Thea. Mest poppis i denna boken är nog ”tomten är naken” (undrar var hon har fått den sortens humor ifrån :roll: ) med en tomte som ska bada i en vak. Fast annars tar nog julen här hemma slut i helgen. Brukar vara snabbare att kasta ut granen men jag tror vi har hittat det perfekta hörnet att ha granen i så den har fått stå kvar. Den står i matrummet men man ser den från både kök, hall och vardagsrum men den står ändå så den inte är ivägen. Perfekt.

Trevlig helg önskar Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, januari 9th, 2009 at 22:57 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>