januari 6th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090106_1.jpg
Idag fick Thea prova att stå vid spisen. Det gick bra, Korv Stroganoff blev det. Annars brukar hon få röra om när jag håller henne, men det börjar bli lite tungt. Thea äter som en häst för tillfället, hon har väl lite att ta igen efter magsjukan. Julia har möblerat om på sitt rum och bakat en kaka. Hon blev mycket nöjd med både och, hon håller fortfarande på att dona på rummet.

Hälsningar Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, januari 6th, 2009 at 19:08 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>