januari 28th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090128_1.jpg
Nu har den kommit! Kolakakor blev det på premiären. Nu är det bara ett matchande kök som fattas, med kakel utan fruktskålar :). Tyvärr står det inte överst på renoveringslistan, där står det ett nytt tak. Därefter följer gräs och sten i trädgården, tvättstuga i källaren och sen slå ihop tvättstuga och badrum här uppe till ett större badrum. Så några år till får nog Kitchen Aiden bo med det här köket.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, januari 28th, 2009 at 20:49 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>