januari 8th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090108_1.jpg
Thea sorterar på dagis

Idag var det tillbaka till verkligheten med jobb, dagis och skola. Vi var lediga igår också för det var planeringsdag på dagis och studiedag i skolan. Det har varit en jätteskön ledighet. Jag var lite rädd att barnen skulle klättra på väggarna för vi är inte precis familjen ”ut i skogen med matsäck när det blåser och är två minusgrader”. Nä sommar är vår årstid, då vill man vara ute. Men vi har haft ett bra jullov.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, januari 8th, 2009 at 18:34 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>