januari 21st, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090121.jpg
Bellerinorna Tess och Thea på dagis idag. Bakom kameran stod Vilda.

Imorgon har Julia prov på Europas huvudstäder så vi har övat för fullt ikväll. Jag blandar alltid ihop Baltikums huvudstäder men kom på hur jag ska komma ihåg dom. Man brukar ju säga länderna i ordningen ”Estland, Lettland & Litauen” och då kan man komma ihåg ordet ”trav” för att komma ihåg huvudstäderna i samma ordning:

Tallin
Riga
A
Vilnius

Måste komma på något liknande för forna Jugoslaviens huvudstäder för de är jag urdålig på. De kan Julia däremot för det går många barn som är därifrån på hennes skola. Lättare när man har något att associera till. Julia hade glömt övningslappen i skolan och jag kände mig mycket nöjd när vi tog hjälp av en sida som jag gjorde till Julia när jag gick webdesignkurs för några år sen. Kanske någon som vill öva upp sig lite för att inte bli bräckt av Julia när ni träffar henne :) Europaflaggor.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, januari 21st, 2009 at 22:53 and is filed under Julia. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>