januari 1st, 2009

http://juliak.se/blog/upload/081231_1.jpg
Nyårsfin Julia med Pannacotta

Vi firade själva i år, skulle bort egentligen men Thea är fortfarande dålig i magen. Riktigt dålig. Hon pekar på blöjan och säger ”kiss” när hon har bajsat och har man tur så har det stannat inuti blöjan. Stackarn :( Men vi hade en trevlig kväll med drinkar och god mat. Adrian fick ”Guitarr Hero World Tour” i julklapp, det är trummor, gitarr och mikrofon så att man kan spela ihop som i ett band. Det är trummorna som varit mest poppis men igår spelade vi ihop. Kul. Gott Nytt År allihop!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, januari 1st, 2009 at 10:29 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>