januari 4th, 2009

http://juliak.se/blog/upload/090104_1.jpg
Thea och Frida har varit på Fun House idag med papporna, det är alltid lika poppis. Medan de var där städade jag ovanvåningen, det var inte en dag för tidigt.

http://juliak.se/blog/upload/090104_2.jpg
Jag har tänkt så det knakar och tror jag har bestämmt mig för att byta till en vit Kitchen Aid. Den kommer jag inte att tröttna på och designen är så snygg i sig själv att färg egentligen inte behövs. Även om de i färgglada är jätteläckra. Jo men så blir det nog. Såhär länge har jag inte varit säker på vilken färg jag vill ha, rekordet innan var en röd och det var 1,5 dygn. Nu har jag velat ha en vit i 2,5 dygn. Snacka om i-landsproblem..

”>” />

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, januari 4th, 2009 at 22:52 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>