december 8th, 2008

http://juliak.se/blog/upload/081207_2.jpg
Vi hade ost och skinkomelett till lunch. Thea åt ingenting, sån är hon ibland. Men hon tyckte det var roligt att röra om med gaffeln i äggen.

http://juliak.se/blog/upload/081207_1.jpg
Jag har beställt lite från Teckenhatten och ääntigen fått ett nytt reklamblad därifrån. Den är det enda som duger för Thea att läsa när hon sitter på pottan :) Det förra bladet blev helt uppslitet och gick i bitar till slut. När leksakskatalogerna började trilla in nu innan jul tänkte jag att detta måste vara drömmen, men nej dom dög inte :) Nästa gång jag beställer från Teckenhatten ska jag be om ett extra reklamblad.

Har försökt klippa lilla luggen i helgen. Ett projekt där man får ha lite framförhållning för det är ungefär det värsta som finns, tycker Thea. Men om nån vecka ser den kanske normal ut, man får ta ett par klipp om dan, när hon minst anar det. Inga supertips funkar för Thea fäktar med armarna vad hon än har för sig. Tom i sömnen.

http://juliak.se/blog/upload/081207_3.jpg
Lite träningsmaterialtillverkning blev det även denna helg. Här ska Thea sortera fyrkantiga och runda saker. Katten som ligger som en boll var lite rolig :) Sen kom jag fram till att detta nog kommer att vara lite svårt så jag gjorde ett lotto också med samma bilder. En bricka för fyrkantiga och en bricka för runda. Blir bättre att börja med.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, december 8th, 2008 at 22:12 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>