december 26th, 2008

http://juliak.se/blog/upload/081226_1.jpg
Det blev en jul med kräksjuka i år :( Natten till julafton kräkte Thea och fortsatte med det hela natten. Adrian var kvar i Malmö så min snälla mamma var vaken med mig och vi hjälptes åt att torka och vagga. På julafton var hon lite bättre men kräkte flera gånger. Det var bara vi som firade i år, resten av familjen skulle komma på juldagen men tidigt på juldagsmorgonen blev mamma dålig och ett par timmar senare var det pappas tur :( Så vi åkte hem så att de skulle få lite lugn och ro. På kvällen var det Adrians tur att bli dålig. Julia har varit lite halvdålig men inte som de andra. Själv har jag klarat mig än då länge. Vilken jul, och va tråkigt för Johan & Jossi och Catti, Johan och barnen som inte fick fira någon jul i Höganäs i år :(

http://juliak.se/blog/upload/081224_1.jpg
Men som tur är hann vi med en massa god mat och den efterlängtade tomten!

http://juliak.se/blog/upload/081224_2.jpg
Thea piggnade till när tomten kom fast hon orkade inte öppna alla julklappar.

http://juliak.se/blog/upload/081224_4.jpg
Julia fick bl a en bakbok med ”egna” recept. Man kan beställa en sån på www.beebook.se. En jätterolig idé och det är sådana recept som man använder mycket tex vetebullar och kladdkaka, så man kan ju använda den hela livet.

http://juliak.se/blog/upload/081224_5.jpg
Pappa ser ut som en fågelholk när han öppnar paketet som mamma köpt. Han fick en MacBook, en supersnygg i aluminium! Mamma var trött på att inte kunna se på tv när hon vill för pappa har haft sin dator kopplad till tv:n innan. Tavlorna på väggen har pappa målat.

http://juliak.se/blog/upload/081224_6.jpg
Jag såg nog också ut som en fågelholk för jag fick en Kitchen Aid av Adrian! Kungen av assistenter enligt mig! Jag kommer att vara lika snygg som Leila när jag bakar framöver :D Han lurade mig för han hade bara lagt fram tillbehörspaketet under granen och jag kände på tyngden att det inte kunde vara en assistent. Så där blev jag snopen! Det hade varit väldigt utsålt när han köpte den så jag ska byta till en annan färg (den jag fick var mattgrå, verkar svår att torka av). Det finns 20 färger att välja på så det är inte lätt. Just nu är dessa mina favoriter.

http://juliak.se/blog/upload/081224_3.jpg
Julia gör senapen till lutfisken. Sidan om ligger Theas julklappar som hon inte orkade öppna.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, december 26th, 2008 at 20:21 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>