december 23rd, 2008

http://juliak.se/blog/upload/incredibles%20copy.jpg
Det var många som hade fått sitt julkort idag! Va bra! Bra jobbat av posten när man postar i Malmö vid 19-tiden och kort är framme runt om i Sverige vid lunchtid dagen efter. Har bla fått rapport från nordligaste Norrland. Med vårt superhjälte-kort önskar vi er alla en GOD JUL!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, december 23rd, 2008 at 20:09 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>