november 30th, 2008

http://juliak.se/blog/upload/jesusaffisch.jpg
Thea och Julia varit hos mormor och morfar i helgen. De bor ju en bit bort så det blir inte så ofta de är där själv men det har gått jättebra. Thea kände sig som hemma direkt och gick till sin egen kökslåda och börjar leka. Julia sprang in till grannbarnen och hade roligt med dom. Skönt att inte ha dåligt samvete när man åker. Jag och Adrian har varit och sett Jesus Christ Superstar, ätit tapas och indiskt och slappat en massa.

http://juliak.se/blog/upload/081130_1.jpg
Även om inte trädgårdstunnan blev fylld eller hörnen städade så fick jag lite gjort framför datorn i helgen iallafall. Lite nya sångblad till teckensångpärmen. Hittade lite nya verser till ett par sånger också blev det lite rim och ramsor.

Kramar från Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, november 30th, 2008 at 23:52 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>