oktober 16th, 2008

http://juliak.se/blog/upload/081016.jpg
Låg en bok i brevlådan idag, tack så mycket!! :) Prins Annorlunda handlar om Ludvig som idag är 17 år och har Downs Syndrom. Ska bli kul att läsa. Och säkert sorgligt också för Ludvig har ett hjärtfel som inte upptäcktes när han var liten. Sören Olsson är han som har skrivit bla Sune-böckerna.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, oktober 16th, 2008 at 20:29 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>