oktober 10th, 2008

http://juliak.se/blog/upload/081010.jpg
Det blev en riktig långsjuka denna gången, Thea är fortfarande hängig och har feber.

http://juliak.se/blog/upload/081007_1.jpg
Julia har också haft feber och varit hemma från skolan. I tisdags var Thea piggare så i onsdags blev det dagis igen. Men den lyckan blev inte så långvarig, halv tolv ringde de från dagis och hon hade feber igen. Men vi hann göra en massa kul i tisdags iallafall! Först bakade vi tre sorters småkakor, sådär en 220 stycken blev det nog (enkel sats är för mesar ;)). Sen gick vi ut en sväng och då plockade vi vackra löv som vi gjorde träd av.

http://juliak.se/blog/upload/081007_2.jpg
Thea ritade och klistrade lite men sen var det roligare att riva sönder pappret. Men de andra blev såhär.

Hälsningar Malin

Ps som ni märker så är det inte bara Thea som får göra sin röst hörd här längre. Förvirrande kanske, eftersom man inte ser förrän på slutet vem som babblar. Men det är bara att gilla läget :cool: Och nä Johan, jag kommer inte att göra om de senaste tre årens inlägg som du tyckte man måste göra för att det ska bli bra :lol:;)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, oktober 10th, 2008 at 21:13 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>