oktober 24th, 2008

http://juliak.se/blog/upload/081024.jpg
Idag har det varit Halloweendisco på skolan. Jag och Cindy klädde ut oss till döda ballerinor :o Det blev lite stressigt när vi skulle iväg så det blev fotografering efteråt istället. Våra hår var större när vi gick dit, vi hade touperat som bara den. Låtsasblodet och såret har jag köpt på Buttericks och mormor sydde en stor svart ballerinakjol i tylltyg till mig. Vi hade jätteroligt och alla tyckte vi såg läskiga ut.

/Julia

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, oktober 24th, 2008 at 20:38 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>