oktober 16th, 2008

http://juliak.se/blog/upload/080916.jpg
Äääntligen är jag frisk igen och kan gå på dagis! När vi skulle gå in genom grinden imorse hörde jag någon långt borta ropa ”THEA”, det var August som blev glad att se mig :) Sen gick vi in hand i hand som vi alltid gör. Har August kommit före mig hämtar han mig i kapprummet. Min egen lilla ”Guss”!

/Thea

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, oktober 16th, 2008 at 20:41 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>