mars 18th, 2007

Foto: Lasse
http://juliak.se/blog/upload/070318_2.JPG
Idag har vi haft fest på en scoutgård ute på landet för att fira Internationella Downs Syndrom dagen i förskott. Vi var 21 familjer som grillade korv (några tappra pappor som var ute i haglet/regnet/blåsten och grillade), fikade, dansade, tittade på clownföreställning och hade clownskola. Jättekul!

[more=Fler bilder]

Foto: Lasse
http://juliak.se/blog/upload/070318_3.JPG

Foto: Jeanette
http://juliak.se/blog/upload/070318_1.JPG
Jag blev rädd för clownen så jag och mamma fick vara i ett annat rum då.

Foto: Lourdes
http://juliak.se/blog/upload/070318_4.JPG
Många som skickat bilder men jag lyckades inte fastna på någon av dom. Jag är nog för snabb :). Mamma hade händerna fulla med att ta hand om mig så hennes kamera fick stanna i väskan.

Foto: Lourdes
http://juliak.se/blog/upload/070318_5.JPG
Julia hade inte haft så roligt på länge sa hon :)

Elias, som också var med på festen, var i tidningen idag med en massa bilder som Lasse tagit. Och det stod att vi skulle ha fest också! Här kan du läsa reportaget och se bildspel.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, mars 18th, 2007 at 13:28 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>