november 5th, 2006

http://juliak.se/blog/upload/061105_1.JPG
Vad är det pappa håller på med i vårt vardagsrum, får man göra så? Skulle man kanske prova… Nu är det färdigt uppe i det gamla extraköket, det blev vita väggar och trägolvet är vitlutat och det är nu arbetsrum. Bilder kommer nog när det är färdigpiffat. Pappa har fått smak för det här med renovering så han började direkt med vardagsrummet. Duktig han är!

http://juliak.se/blog/upload/061105_2.JPG
Jag blev lite sur när mamma stängde dörren igen efter att ha tagit kortet så jag fick sitta en stund i min stol och titta på :)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, november 5th, 2006 at 23:07 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>