februari 10th, 2006

Hihi man tjänar visst på att inte mamma har fotat på ett tag för alla saknar mig så mycket mer! Förra lördagen var farfar och gänget här, imorgon kommer mormor och om två veckor kommer farmor och Hasse! :) Bra, för det är jag som är prinsessan Thea och jag vill att någon ska prata med mig och bära på mig hela tiden! Drottning mamma har burit på mig så mycket så hon har fått inflamation i senorna i handleden och har speciella skydd.

Annars är allt som vanligt, jag går på min babymassage, Guldfiskarna och träffar mina små kompisar. Jag tycker om små ramsor som tex ”tummetott, slickepott…”, då skrattar jag! Jag har börjat äta lite gröt på kvällen och vid lunch får jag inte bara grönsaker utan lite kött också. Gott tycker jag ibland, kladdigt är det alltid. Mamma putsar sina glasögon och tänker att en en vattenslang hade varit bra att ha i köket. :)

http://juliak.se/blog/upload/k%F6k1.jpg

Pappa och Håkan har ryckt ut det gamla köket som vi hade på ovanvåningen och pappa har börjat spackla väggarna. Köket har varit kvar sen vårt hus bestod av två lägenheter. Det ska nog bli datorrum där och sen nån gång blir det kanske badrum.

Massagen och ramsorna är inte bara mysigt och roligt utan ingår också i Theas utvecklingsträning och ska bl a leda till att hon får en bättre kroppsuppfattning. Om man masserar på samma sätt varje dag så känner hon inte bara att ”aha där är handen” utan kan också tänka att ”nu masserar hon benet, sen kommer foten”. Vi ska också träna hennes förmåga att samtala, behålla blickkontakt mm. Olika typer av ljud ska man säga många gånger per dag tex dada daaadaaa dada för att hon ska höra skillnad på olika ljud. Finns lite info på Karlstadmodellen.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, februari 10th, 2006 at 18:41 and is filed under Hus & hem, Tecken & träning. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>