januari 26th, 2006

De senaste dagarna har vi haft fullt upp men kameran har haft semester. Jag och mamma började på spädbarnsmassagekurs i tisdags och det var jätteskönt att bli masserad med olja. Igår var vi hos logopeden, Julia hade studiedag så hon fick också följa med. På eftermiddagen var vi på Guldfiskarna och innan dess hann vi med en mysig fika, bara vi flickor. Idag har Erik och Irma varit här och hälsat på :)

http://juliak.se/blog/upload/060114_1.JPG
Så mysigt har jag det i min vagga.

Nytt jag kan: När jag ligger på magen kan jag snurra ett helt varv runt, som klockan alltså. Så om någon lägger mig med huvudet bort från tv:n så kan jag snurra runt så att jag kan se den ändå, jag vill ju också se Bollibompa. Jag rullade från rygg till mage i mammas och pappas säng häromdagen men det var nog lite fusk då för det var någon som rörde sig samtidigt så jag fick en liten puff… Om jag håller i en sak med ena handen så kan jag ta tag i en annan sak med andra handen utan att släppa den första saken. Pappa säger att det är viktigt att kunna om man ska kunna dricka öl och äta chips samtidigt. När mamma skrattar så skrattar jag också. När mamma ska tvätta mig i ansiktet efter maten så säger hon ”å så ansiktet” och då blundar jag och gör en liten grimas. Men jag vet att man måste tvätta sig ibland så jag blir inte sur på mamma.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, januari 26th, 2006 at 21:45 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>