december 19th, 2005

http://juliak.se/blog/upload/051219_1.jpg
Nu är jag tre månader gammal och jag ler jätteofta och ibland gurglar jag till samtidigt och det måste ju nästan få kallas ett skratt. Jag tycker om när någon busar med mig, killar mig på magen eller ruskar runt hela mig lite. Jag tycker om att sitta upp med stöd och när jag inte vill ligga ner lyfter jag upp huvudet, mamma tycker det ser ut som sit-ups :).

http://juliak.se/blog/upload/051219_2.jpg
Sen ett par veckor kan jag också gripa tag i saker och det tycker jag är roligt. Pappa tror jag är vänsterhänt precis som Julia. Vi får väl se, säger mamma. Jag kan hålla upp mitt huvud riktigt högt, det såg ni ju på bilderna hos Arne! Tidigare har jag ibland tippat över när jag ligger på mage men nu rullar jag över på rygg mer medvetet. Fast från rygg till mage förstår jag inte alls, mycket skönare att ligga på ryggen ju! I fredags var jag på bvc och nu väger jag 5470 g och är 60 cm lång. Hattmåttet är 37,5 cm.

http://juliak.se/blog/upload/Utveckling.jpg
Ungefär såhär brukar barn utvecklas.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, december 19th, 2005 at 23:04 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>