november 23rd, 2005

http://juliak.se/blog/upload/051123_1.JPG
Sitter i vasken medans mamma gör sig snygg. Jag har varit på bvc idag och vägt mig. Jag väger 5130 g, jag har gått upp 175 g på två veckor så sköterskan var nöjd.

http://juliak.se/blog/upload/051123_2.JPG
Mamma säger att det är tur att det inte är skatt på att vara söt för då hade vi blivit ruinerade i vår familj :)

Igår var vi på habiliteringen hos sjukgymnasten Arne och logopeden Catharina. Jag ska träffa dem ungefär en gång i månaden. Arne ska visa mamma och pappa hur de kan träna mig så att jag lär mig allt jag ska. T ex lyfta huvudet och rulla runt från rygg till mage. Catharina visar hur man gör ljudövningar och ska se till så att vi lär oss tecken. De tyckte jag var en sån fin tjej, jag är stark, gör många ljud med munnen och en massa annat bra. Så nu vet dom det, att jag är bäst alltså :D

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, november 23rd, 2005 at 22:49 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>