september 21st, 2005

http://juliak.se/blog/upload/050921_1.JPG
Nu har storasyster kommit på besök igen! De har minskat ner mitt syrgas lite varje dag och idag tog de bort min syrgasslang :D. Här blir jag vägd före jag ska äta också väger de mig efteråt också så att de ska veta hur mycket jag har ätit. Om jag har ätit för lite får jag resten på sonden. Sonden är en slang som går från min näsa ner i magsäcken, där sprutar de ner bröstmjölk som mamma har pumpat ut.

[more=Se fler bilder]

http://juliak.se/blog/upload/050921_2.JPG

http://juliak.se/blog/upload/050921_3.JPG
Behövde liiite syrgas och då fick jag en tratt framför näsan istället för slangen. På natten behöver jag också den tratten ibland när jag sover djupt.

Nu kan jag ha body på mig så då kan äntligen mamma klä på mig mina egna kläder. Fast några av kläderna hon tagit med var lite för små för jag är en stor flicka! Snobben har jag fått av Julia. :)

http://juliak.se/blog/upload/050921_4.JPG
Doktor Elisabeth kom och frågade om hon fick låna Julia lite för att öva sig på att göra hjärtultraljud, det tyckte Julia lät spännande så det fick hon. Perfekt eftersom Julia har kroppen som tema denna terminen, då har hon något att berätta i skolan.

http://juliak.se/blog/upload/050921_5.JPG
Doktorn berättar om de olika delarna i hjärtat.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, september 21st, 2005 at 10:35 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>